Tässä kai pitäisi kertoa niitä kiinnostavia juttuja. Eli, käytän peliä helpottavaa hackia, jolla voi ostaa vaatteet kotoa käsin, enkä vähennä niiden arvoa rahasta pois. Tämä haaste on siis nimeltään Erilainen Perimä, josta voi lukea enemmän radolasta. Lasken pisteitä, jotka ilmoitan aina joka osan lopussa. Pisteitä on tarkoitus kerätä mahd. vähän. Huijausta puolisoiden suhteen saatan joutua käyttämään, koska Wismontit tyhjensivät naapuruston niistä varteenotettavista ehdokkaista. =D Säännöistä vielä sen verran, että niissä sanotaan kumpienkin sinisten silmien kelpaavan, mutta koen tummat silmät liian helpoiksi saadan, joten tavoitellaan siis vaaleansinisilmäistä, vaaleahiuksista ja vaaleaihoista poikaa. =)

Tyhmää pyytää tällaisia aina anteeksi, mutta juu, näiden kuvien ottamisesta on aikaa jo monta viikkoa, joten niiden tarkoitus ei ole enää muistissani kovinkaan hyvin. Yritin monta kertaa pakottaa itseäni tekemään tämän osan, mutta jotenkin vaan aina löysin itseni pelaamasta ja nyt olisi jo kohta kolmas sukupolvi maailmassa. =S Ei silti pidä ymmärtää väärin, sillä oikeasti pidän osienkin tekemisestä, mutta uusi suku aina koukuttaa pelaamaan kun saa aloittaa ihan tyhjästä. Mutta nyt osan pariin.

--

Taksi oli juuri tuonut Vanessan takaisin kotiin. Kotia ei kuitenkaan näkynyt missään. Vain pihakivet olivat jäljellä.

Dyykkaaminen oli aina ollut lähellä Vanessan sydäntä. Hän ei siis todellakaan ollut mikään hienohelma. Luonnepisteetkin sen kertovat: sottapytty1-menevä9-laiska/toimelias5-vakava2-kiltti8

Vanessalla alkoi olla jo aika kylmä, kun talo oli viimein valmis ja hän pääsi sisälle lämmittelemään.

Puhelin rupesi juuri pirisemään hänen päästessä sisään.

Danny soitti kertoakseen, että tulisi hetikohta, kunhan olisi ensin vähän laittautunut.

Pihamaalla oli jotakin kovaäänistä, joka parhaillaan buuasi kauniille kukkahökötykselle.

Dannyn saavuttua täti oli siellä vieläkin. Nuoripari yritti jokatapauksessa olla huomaamatta tätä ja Danny muutti Vanessan luo.

Laittautuminen oli ilmeisesti merkinnyt Dannylle toppavaatteiden pukemista, joiden alta löytyi mitä kamallimmat baarimikon kuteet. Ensimmäiseksi Danny siis joutui muodonmuutoksen uhriksi.

Vanessa ei ollut vielä koskaan tehnyt itse ruokaa, joten oli selvää, että mikroateriallekin kävisi huonosti.

Danny pelästyi naisensa palanutta ateriaa niin pahasti, että alkoi lukea keittokirjoja oikein urakalla.

Aamiainen sujui jo aurinkoisemmin, kuten Vanessa asian ilmaisi.

Syönnin jälkeen Vanessa juoksi hätääntyneenä vessaan huomatessaan leivosten poistuvan väärää kautta. Dannyn oli täytynyt sekoittaa jauhot ja vellit, se oli varmaa.

Viime aamuna postipoika oli ilmeisesti ottanut omaa lomaa, sillä lehteä ei näkynyt eikä kuulunut. Toisaalta kyseessä saattoi olla myös varkaus, sillä Vanessalla oli monta rukkasten suivaannuttamaa vihamiestä. Tänään Danny päätti kuitenkin olla ovelampi ja vei lehden heti sisään.

Työpaikka oli miehellä mielessä. Lehdestä löytyikin yksi paikka musiikkiuralla, ja mikäs sen parempi olisikaan, sillä herran elämäntoiveena oli tulla rock-legendaksi.

Seuraavana päivänä Dannyn lähtiessä töihin Vanessa jäi kotiin, sillä hän ei ollut vielä löytänyt itselleen sopivaa työtä. Aika kuluikin rattoisasti puolituttujen yliopistokavereiden kanssa soitellessa.

Dannyn palkka oli ihan mukava, joten laskutkin saatiin maksettua.

Tämä mies sopii Vanessalle mitä parhaiten, sillä sottapyttyneidon jätteet eivät tuota hanelle minkäänlaisia ongelmia, vaan likaiset astiat suorastaan katoavat tiskialtaaseen.

Danny päätti ostaa ensimmäisellä palkallaan olohuoneeseen tärkeitä somisteita, eli kasvin, maton ja taulun.

Naapurustossa riitti villejä koiria, jotka kaipasivat hellyyttä. Danny suunnitteli vielä jonakin päivänä adoptoivansa sellaisen, mutta nyt talous oli vielä liian huono.

Illalla Danny huomasi tärkeän seikan.

-Sä olet raskaana, vai mitä?

-Häh? No en tietenkään ole. Vähän vain on ilmaa mahassa.

-Ai... No ihan miten haluat.

Seuraavana päivänä Dannylla oli vapaata töistä. Pariskunta vietti mukavan lukuhetken.

Hetken päästä lukeminen oli kuitenkin keskeytettävä, sillä Vanessan mahalle tapahtui kummia.

-Hei, ei sun tarvitse salailla tuota. Se on hienoa, että sä olet raskaana.

-Miten sä tiesit? Enhän mä itsekään tajunnut...

-Kyllä isä tietää. Mikäs laitetaan pojalle nimeksi?

-Ai pojalle? Kyllä tämä on tyttö.

-Poika se on. Mahan muodosta näkyy.

-Mikäs ihmeen synnytyslääkäri sä olet?

Pienten erimielisyyksien jälkeen keksittiin mielekkäämpää tekemistä.

Suihkunrötiskä päästeli vettä milloin sitä huvitti. Aamuisin kylppärin lattia tulvi, joten Danny päätti olla taas kerran ovelampi ja kuivasi lattian jo illalla.

Vanessa oli vihdoin löytänyt sopivan työn, mutta hänellä ei ollut raskaana asiaa töihin. Niinpä hän nosti kuntoaan jo etukäteen, sillä se olisi tarpeen sotilasuralla, jonka huipulle hän kovasti tahtoi.

Ja ylennys pamahti viimein. Hyvä hyvä.

Juuri miehen saavuttua kotiin Vanessa heräsi ja huusi häntä apuun, sillä synnytys tuntui käynnistyneen.

Danny todellakin oli oikeassa, sillä poikahan sieltä tuli. Toivottakaa tervetulleeksi Liam, joka ihan selvästi pitää peukkua mammalleen.

Mutta ei kai?

Toivottakaa tervetulleeksi myös Seth. Ääh, kaksoset tämänkin suvun ekoina lapsina. Ja vieläpä luomut.

Tässä on sellaista Wismontien hohtoa. Vauvojen nukkumapaikkana keittiönlattia kun ei ole pinnasänkyihin varaa. Tai oikeastaan oli, mutten huomannut. ;D

Vanessa halusi päästä mahdollisimman pian töihin, joten lastenvahti oli ainoa mahdollisuus. Hän esitti suurieleisesti toivomuksen mummelista, joka varmasti pitäisi muksut kurissa.

Kimppakyydin saapuessa saapui myös uusi lastenvahti. Vanessa piti tälle ystävällisesti peukkuja, sillä kaksosista ei olisi helppoa yksin selviytyä.

Ja heti kun kaikki on töissä, mummeli menee tuijottamaan telkkaria. Mutta hetkinen...

Eihän meillä edes ole tv:tä!

Perheellä ei ollut varaa maksaa mummun palkkaa, joten se meni tunkemaan kukkahökötyksen jätesäkkiinsä. Mutta kannattikos nöin tehdä? Seuraavaa kertaa tämä perhe ei sinua tule palkkaamaan.

Vanessa saikin ylennyksen heti ensimmäisenä päivänä. Ja kiva kaverikin tuli kylään.

--

Pisteet: toinen sukupolvi +10, luomukaksoset -2

Pisteet yhteensä: 8

Seuraava osa ilmestynee huomenna, ellei mitään kummempia esteitä sille löydy. Hitaampaa etenemistä on turha toivoa, sillä pidän itse tällaisesta melko nopeatahtisesta.  Ja toivoisin tietenkin kommentteja kaikenlaisia. =)